FATIN ALIAH
ENTRY Fatin? LINKS twitter facebook instagram tumblr ask FM
Hari Terakhir Merayau Dalam Kolej Matrikulasi Perak
Sunday, May 25, 2014 • 11:26 PM • 3 comments
Assalamualaikum!
ini post kedua nak cerita life aku dalam Kolej Matrikulasi Perak (KMPk)


well, hai semua. sihat? muehehe :D *sengih kambing* entry kali ni aku nak share gambar je kut. aku malas gila babeng nak type, entah lah. sejak masuk matrik ni aku jadi makin pemalas. *kutuk diri sendiri* sadarrrrrrr hahahahah

ok jum geledah gambauuuuuu :P btw, aku tak susun pun gambar ni, bercampur aduk. main redah. hahhaa
enjoyyy :D



location : Belakang Anjung Siswa
FROM LEFT! salihan, farah, shua, huda, aida and ME!
muahahaa *gelak puas*

location: Padang golf KMPk
jet jet je semua. hahaha i like this place so big much!
tengok lah view dia. awesome perghh. hanya di KMPk!!
*promote matrik sendiri*

location: Tidak Dapat dikenal pasti ceruk mana ni --" hahahahhaa
semua dah macam anak apa dah. berkilat muka. dan aku malu malu kucing entah kenapa.
"yang sebenarnya nak tunjuk MASJID tercinta"


location: Padang KMPk (gym terbuka)
and.. i donno why izz my face like that. u know? macangg dok ikhlahhh --"

location: Padang KMPk

location: Padang KMPk

location: Padang golf KMPk

location: belakang library
macam gambar HAPPY FAMILY tak?

location: belakang library
well. i am the princess at the middle of my fellow friends
*angkat kening*

location: belakang library

location: belakang library
seronok tahu tak baring atas rumput.
 sejuk lah jugak nak dibandingkan baring atas jalan raye kahkahkah

location: belakang library
1 2 3 and SMILE!! 

location: Padang KMPk (gym terbuka)
kelihatannya seperti salihan tidak sabar nak main benda pusing pusing tu
wakakakakaa

location: Belakang library
semua orang tahu kan? ini lah tabiat remaja nowadays!!! hahahahaha
SELFIE non-stop, selagi tak habis betr phone tak akan stop kateko!!

location: Belakang library
hahahaha lepas dah lefie, perkara  biasa la view balik gambar tu.
kelakoooooor lah eeeei hahaha 

location: Belakang library

location: Padang KPMk


hahaah nah amik kau aku letak dialog dalam gambar ni.
well, angkat monopod macam angkat buluh nak ambil rambutan kat pokok tu.
hahahahaah

location: tangga padang
tempat ni dekat dengan masjid. haih. 
udah udah le tu fatinggg aliah jet jet model tak mboh pandang kamera. mencik iols
hahaha mengade jap


and Finally, bye uolssssssss.
much lerrrpppp, fatin aliahh. hahahaha.
Thanks KMPk sebab bagi saa jumpa kawan kawan yang awesome perghh ni 
*waving five minutes*
assalamualaikum :)



PAST
MY Pillow





Thank You





Follow Me?



Owner
Assalamualaikum and Hi! thanks for spending your time to explore my world!



Links?






Tweets




Ask ME




Stories

  • Lost World of Tambun
  • THUMBS UP! for this inner scarf ! yeayy
  • My lovely sister's E-Day ^_^
  • FATINNNNNNN! Think carefully
  • Sleepy Bear a.k.a Si Malas
  • SPM. I mean before SPM T_T
  • Idioms and Me?? hmm..
  • One of My Kittens !
  • 7 Hari Mencintaumu is Awesomeeee ^_^
  • new headerrrrrrrr....