FATIN ALIAH
ENTRY Fatin? LINKS twitter facebook instagram tumblr ask FM
THUMBS UP! for this inner scarf ! yeayy
Sunday, April 14, 2013 • 6:43 AM • 1 comments
Assalamualaikum, sihat? harap hengko semua sihat sihat saja okeh ^_^ entri kali ni aku nak cerita sikit pasal inner scarf yang aku baru beli. Aku tak tau kenapa, tapi BEEEEEST gilerr inner ni weh. haha . BEST untuk orang yang PEMALAS macam aku la. 



wokehh.. ini la dia inner tu, biasanya inner yang aku beli bahagian belakang dia takda getah macam ni.. bila aku guna inner ni aku rasa super duper comfort la kat kepala aku. HAHAHA. And tak payah susah susah aku nak tetas inner ni. Alaaa hengko orang paham kan apa yang aku cakap ni. hahaha


Anddd yang aku suka lagi satu, inner ni panjang daripade inner yang sebelum ni. so if aku pakai shawl yang agak jarang sikit ke, ade la unsur unsur keselamatan sikit. HAHAHA ^_^

okey beb! ini inner yang sebelum ni.. dia bentuk empat segi kan? tak panjang kan? and, aku terpaksa tetas bahagian belakang dia, lepas tetas aku PAKSA mak aku tolong jahit tepi dia. HAHA



key, inner yang aku pakai ni colour blue celcom and burgundy
Bagi aku la kan, colour inner ni memainkan peranan penting gak. haha yang aku perasan kalau aku pakai inner colour putih, muka nampak macam kusam je. Kalau pakai colour block or yang cerah2, nampak la macam ade energy sikit. HAHAHA

Hari tu aku mintak royal blue, tapi dia bagi aku colour GOLD?!! 
Nak marah pon tak jadi sebab okay what colour gold tu? HAHA . Aku beli colour yang aku takda, ikot kan nafsu nak beli semua warna yang ada, tapi mak aku sempat membebel, katenyeeee jangan membazir. ini lah gunanya ada ibu yang prihatin. HAHA


key, thumbs UP untuk inner ni, kesian aku ketinggalan kan? orang lain dah lama pakai aku baru tahu.. itu pon akak aku yang bagitahu. HAHA


Bagi aku pakai tudung macam ni jimat masa, tak payah iron macam tudung bawal tu =.= iron biasa2 je dah okey. Tapi bagi manusia pemalas macam aku memang tak lah kan nak iron?!! eheheeeeeeeee . 

So, aku respect la gadis gadis yang setia dengan tudung bawal sebab hengko orang semuaaaa sangat rajin nak iron tudung bawal tu.

kalau aku memang dah pemalas sangat, aku rembat je tudung syria. Tapi aku takda la pemalas sangat, just takda masa, maklumlah busy kan? HAHAHA

ok Assalamualaikum ^_^




PASTFUTURE
MY Pillow





Thank You





Follow Me?



Owner
Assalamualaikum and Hi! thanks for spending your time to explore my world!



Links?






Tweets




Ask ME




Stories

  • My lovely sister's E-Day ^_^
  • FATINNNNNNN! Think carefully
  • Sleepy Bear a.k.a Si Malas
  • SPM. I mean before SPM T_T
  • Idioms and Me?? hmm..
  • One of My Kittens !
  • 7 Hari Mencintaumu is Awesomeeee ^_^
  • new headerrrrrrrr....
  • apa yang aku buat kat rumah?
  • Aku Anak Bongsu, Tapi Ade Adik. Hebat Bukan??