FATIN ALIAH
ENTRY Fatin? LINKS twitter facebook instagram tumblr ask FM
reaksi muka ketika ber-facebook
Saturday, March 31, 2012 • 3:43 AM • 1 comments
semue org dah sedia maklum bahawa laman muka buku memang dah jadi tumpuan para remaja !
oleh kerana itu ..sume remaja yang ade akaun facebook dok mengahadap facebook 24/7!
sudah la.. mengaku jela yang korang semue dah addicted pada facebook,,

kenapa semue remaja suke berfacebook?! SEBAB.....

  • dapat bergossip dengan member.. nak gossip kat luar dah tak boleh dah.. bahaya...
  • cuma menggunakan tenaga di jari.. suare tak payah guna pon ^^,
  • dapat tunjuk2 gambar mereke yg konon2 cute tu
  • dapat bergaduh ngan member!
  • dapat pecahkan rahsia org lain dengan buat POST di FB
  • dapat tengok frofile org yang dorang suke 24/7 tanpa org lain tahu!
  • dapat KOREK rahsia orang.. (stalker)
  • dapat main game facebook..
  • dapat cari awek/pakwe
  • dapat jimat kan kredit.. tak perlu guna phone.. chat di FB je!
kalau nak citer memang tak habis .cukup lah tu. stop!

okay. sekarang.. jom kita tengok contoh-contoh riaksi muke apabila remaja ber-facebook di hujung minggu



ok kawan-kawan yang sedang membaca.. ini contoh muke yang boleh kite dapat kalau kite sedang membaca NEWS di facebook yang tak berape nak fakta sangat (mengarut).. tetapi masih boleh di terima akal .sebab tu muke senonoh sikit..

yang ni pulak.. muke bile kite bace news yang agak sedih dan menyayat hati.. disebab kan aku ni kental hati.. so.. waa tak nangis lah bro.. waa sinis je. ngeh..ngeh.. ngehh..

ha! muke ni pulak.. muke orang yang bukak facebook ,tibe-tibe nampak ade org post yang die sayang awek/pakwe die.. Hello.. tak perlu nak kecoh kat facebook kot? =.='' HAHA

yang ni dasyat sikit .. muke ni kelua bile bukak facebook, tibe-tibe kelua gambar 18sx .. ish.. ish... ish... tak baik tengok bende lucah.. JAUHILAH !

gambar ni lebih kurang macam gambar yang 1st.. tapi ade maksud tersendiri .. kite boleh dapat muke ni bile kite on facebook... bukak HOME asyik2 muke orang yang same je buat POST .. kadang-kadang tu 1 hari sampai 5 kali posting . CEH !

hah.. yang ni pulak muke semasa baca GOSSIP kat facebook tu .. tak kesah lah gossip tentang sesiapa pon kan !!

NI PULAK MUKE ORANG YANG TAK BOLEH TERIMA TENTANG KEBENARAN GOSSIP TERSEBUT ..ngeh.. ngeh..ngehhh ^^.

yang ni pulak.. bile ade orang yang comment gamba kite.. post2 kat wall kite.. KAH3 .. gedik habisss!!

muke ni pulak, muke terkejut bile ade anonymous yang hantar chat "syg2" "darling2".. eeeyakss.. geli je..... ishh

ni muke bile mak tegur .......
"SUDAH2 LAH TU ONLINE.. GI BUAT KEJE SEKOLAH!!"

YANG NI MUKE TERKEJUT BILE ADE GOSSIP YANG SANGAT MENGGEMPARKAN

yang ni muke orang yang tak ikhlas nak bace comment!!!!



yang ni muke bile seorang blogger siap membuat entry pada hari ini.. 
k babai !



PASTFUTURE
MY Pillow





Thank You





Follow Me?



Owner
Assalamualaikum and Hi! thanks for spending your time to explore my world!



Links?






Tweets




Ask ME




Stories

  • With My Beta Malaya(s) again !
  • BEST day ever!
  • HAPPY BIRTHDAY "syg" part II
  • HAPPY BIRTHDAY "syg"
  • ketagih ATAU ........