FATIN ALIAH
ENTRY Fatin? LINKS twitter facebook instagram tumblr ask FM
BEST day ever!
Friday, February 17, 2012 • 7:45 AM • 0 comments
assalamualaikum ...
hari nie kat sekolah ade buat sambutan maulidurrasul .. tahun ni tahun last aku kat SMKIS .. so KAMI memang menikmati la sambutan ni.. sebab lepas ni komfem2 dah tak rase dah sambutan ni kat sekolah (T_T) .. 
*sebak rasa dada ku ini

sokey... sokey.... ^^,

aku just meluahkan kegembiraan aku sambil memberi bukti kepasa para pembaca..
*wakakaa.. ape fomel bebenor aku cakap =.=''


as usual.. KAMI berempat .... 
"BUKAN KAMI kALAU TAK BERGAMBAR SAAT-SAAT BEGINI"


disebabkan dah BOSAN bebenor asyik amik gamba posing-posing... senyum-senyum and all that .. KAMI pon amik la pulak gamba yang bertemakan.........
"MUKA KEREK"
errmm... agak susah nk mendapatkan muke sebegitu yee.....



with my BEST friend ...
huhu.. ENTITI kat belakang tu pon friend jugookk ...
"DA BOSAN AMIK GAMBA SENYUM"
tapi..... senyum itu sedekahh ^^


BETA MALAYA's members..
tapi....... tak semue yang ade dalam ni .. yang lain tak tau mana pegi time ni ..
gambar ni diambil oleh zatul ikma yerrrr.. cian die takde dlm ni .. so i mention kn nama die...



"masih tersenyum di bawah terik mentari"


"mata kuyu apabila menahan sinaran mentari"


"i love my friend yang this one"
zatul.. ko memang ........
"cantik menarik tertarik kau memang the bomb"


memang "terbaekkk "huhu


seronok dapat kongsi kerusi dengan member ...
"yela, nak kongsi bantal memang tak la kan " bahhahaha


budak 2 orang ni memang KUAT MAKAN ..
"tapi aku suke dorang makan sebab nanti mulut dorang pasif sedikit" hiho


SESUNGGUHNYE AKU MALAS NK CERITE PANJANG.. JUST UPLOAD GAMBAR... GEDEBAK GEDEBUK.. CECITER SIKIT-SIKIT.. DAH HABISS.. *well, aku kan busy nk exam...
k bai.. asslamualaikum!


PASTFUTURE
MY Pillow





Thank You





Follow Me?



Owner
Assalamualaikum and Hi! thanks for spending your time to explore my world!



Links?






Tweets




Ask ME




Stories

  • HAPPY BIRTHDAY "syg" part II
  • HAPPY BIRTHDAY "syg"
  • ketagih ATAU ........