FATIN ALIAH
ENTRY Fatin? LINKS twitter facebook instagram tumblr ask FM
HAPPY BIRTHDAY "syg" part II
Saturday, February 4, 2012 • 12:24 AM • 0 comments
assalamualaikum .......


ni dalam entry yang lepas iaitu HAPPY BIRTHDAY "syg" part I . dalam entry tu aku ceciter tentang bufday CYKA AND CIKIN .. so yang part II ni bufday dak liaa pulak ,,




as usual, sambil bagi bukti ,sambil bercerita :)






bile bufdady girl ni da sampai , kite pon nyalekan lilin.. and suruh die tiup .. as usual la kan? bufday... mesti la ade candle !

"tangan bertuah tu adelah shaz punye tangan"



"HAPPY BIRTHDAY SITI NOOR ALIAH"
itu ayat yang tertulis kat atas kek tu .. nyumm.. nyumm.... nampak sedap kan? memang sedap pong sebenarnye :D rugi tak makan ! *jangan tanya kenape lilin die 3 batang je :)

sume orang nampak happy je kan ! Alhamdulillah la :) yang tudung kaler pink tu MAZNI .. yang pegang fon sambil senyum tu SYIDA .. yang pegang fon tapi kusyuk gile2 tu MUNN .. and lasty, yg baju hijau sikit tu bufday girl kami :)


mase ni dah habis makan ape sume la kan.. and then nak balik :) .. yang tudung biru tu ZATUL .. yang tudung merah2 agak2 poyo tu saye .. muke happy.. biase la tu :P

best friend :) *nampak mesre tak hahaha


yang malu-malu ni name nye hani a.k.a HONEY ..

yang nampak KECAH ni name nye SHAZ :)

sekarang dah penat and nak undur kan diri :
assalamualaikum!

last words : HAPPY BIRTHDAY ALIAH * rase mcm wish kt diri sendiri la :P



PASTFUTURE
MY Pillow





Thank You





Follow Me?



Owner
Assalamualaikum and Hi! thanks for spending your time to explore my world!



Links?






Tweets




Ask ME




Stories

  • HAPPY BIRTHDAY "syg"
  • ketagih ATAU ........